REZERVIŠI

Lokacija

Objekat „ VILLA DUKAT „ je smešten u prelepom delu grada, na bližoj periferiji u ulici Užička br. 73. Sam objekat se nalazi na idealnom i vrlo pristupačnom mestu gde se u neposrednoj blizini Užička ulica uključuje u obilazni put. Samim tim objekat je podjednako udaljen i od centra grada kao i od nove industrijske zone, u proseku oko 2km ( što je 5 minuta vožnje kolima).

Lokacija objekta omogućava pogled na okolne planine Valjeva ( Povlen, Maljen, Medvednik, Divčibare ). Upravo obilazni put pored objekta je put za Užice, Crnu Goru, Divčibare koje su udaljene 36 km od objekta i do kojih se stiže za 30-40 minuta kolima. Sem pogleda, lokacija objekta obezbeđuje izuzetno čist vazduh, obzirom da se tu ukrštaju vetrovi sa valjevskih planina.

Vila Dukat Valjevo
Pogledaj galeriju

Opis objekta

Objekat raspolaže sa 10 dvokrevetnih soba od kojih je jedna Lux soba.
Sve sobe su rešenjem Grada Valjeva kategorisane sa 4 zvezdice, tj. sobe prve kategorije.

Virtuelni doživljaj

Opis soba

Sobe su sa sopstvenim kupatilom i terasom. Lux soba pored spavaće sobe i kupatila, poseduje i dnevni boravak. U Lux sobi se u spavaćoj sobi nalazi francuski ležaj, a u dnevnom boravku ugaona garnitura ( koja po potrebi može da se rasklopi ), takođe i u sobi i u dnevnom boravku ima TV- aparat..

Virtuelni doživljaj

Ostala ponuda objekta

Objekat za smeštaj VILLA DUKAT, u sklopu svoje ponude obezbeđuje u svim sobama besplatan Wi-Fi internet , digitalni TV program, centralno grejanje, klima uredjaj, mini frižider, obezbeđen parking, zajedničku doručkovaonicu sa TV-om i mini kuhinjom koja je u potpunosti na raspolaganju gostima, recepciju sa TV-om, prostoriju za pušače, spoljni i unutrašnji video nadzor po zajedničkim prostorijama i prelepu baštu.

Virtuelni doživljaj

VILLA DUKAT VALJEVO PROMO

Objekat „ VILLA DUKAT“ , u sklopu svoje ponude obezbeđuje doručak restorana „ DUKAT “, koji je u vidu švedskog stola ako su popunjeni svi smeštajni kapaciteti, a u suprotnom doručak se služi na klasičan način ( na principu ankete ).

Zajednička poslovna politika objekta „VILLA DUKAT“ i restorana „DUKAT“ je otvorena za sve vrste individualnih dogovora u skladu sa potrebama gosta ( spajanje kreveta u francuski ležaj, priprema hrane za poneti, priprema večere po narudžbi, prevoz do željenog turističkog sadržaja, sređivanje ličnog veša gosta i sl…)

Virtuelno iskustvo

Informacije

Aktuelni cenovnik

pogledaj

Opšti uslovi prodaje

Pogledaj

Posebni uslovi prodaje

Pogledaj

Turistički sadržaji u blizini

U neposrednoj blizini „ VILLE DUKAT „ nalazi se Petničko jezero, Petnička Pećina, Istraživačka stanica Petnica i kompleks bazena PETNICA. Do ovih turističkih dragulja grada Valjeva, kolima se od „VILLE DUKAT“ stiže za 5 minuta. Obzirom da se VILLA DUKAT nalazi u geografskom području MZ Gradac u blizini je i klisura i reka GRADAC sa svojom prelepom obalom za šetnju i kupanje.